EXCLUSIV | Cum gestionează Andreea Ibacka certurile din căsnicia cu Cabral: „Spunem uneori adevăruri cam nasoale”

28 07. 2024, 14:33

Cabral și Andreea Ibacka se înțeleg de minune și par că sunt mereu ca sarea și piperul, condimentându-și viața. Se completează, se tachinează, iar umorul este rețeta de conviețuire perfectă pentru ei, contorizând 13 ani de la nuntă și 16 de când sunt împreună, timp în care și-au mărit familia cu 2 copii – Namiko (5 ani și 7 luni) și Tiago ( 2 ani și 9 luni), prezentatorul TV mai având o fată, Inoke, din relația cu Luana. Între Cabral și partenera sa de viață există o diferență de vârstă de 8 ani, în favoarea vedetei Pro TV. Andreea Ibacka a povestit pentru CIAO.RO despre umorul lor din viața de zi cu zi, despre parentingul folosit la creșterea celor doi copii,  vorbindu-ne deschis dacă mai are sau nu în plan al treilea copil.

Andreea și Cabral s-au cunoscut pe platourile de filmare de la telenovela “Inimă de țigan”, întâlnirea de pe plan profesional transformându-se într-un parteneriat pe viață. Despre coviețuirea cu prezentatorul emisiunii “Săriți de pe fix!” și cei doi copii pe care îi au împreună, ne-a povestit Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka: “Ne mai spunem uneori adevăruri cam nasoale în glumă și cumva trecem mai ușor peste ele”

Umorul pe care îl aveți a fost de la început sau l-ați dezvoltat în urma traiului în doi și respectiv în patru cum sunteți acum?

Mulțumesc, cred că a vrut să fie un compliment! Da, acum am putea crea falsa impresie că acasă noi o ținem tot într-un stand-up, dar îți dai seama că nu e chiar așa! Prietena mea, Laura Cosoi, aici de față, confirmă că a văzut și momente mai tensionate. Da, ca la oricine. Până la urmă suntem o familie normală, dar cred că da, umorul ne definește pe amândoi. Și atunci cumva ne întâlnim frumos la mijloc, ne mai spunem uneori adevăruri cam nasoale în glumă și cumva trecem mai ușor peste ele.

Care este mai înțelept dintre voi?

Eu, da, clar, nici nu trebuie să întrebi!

Ca vârstă e clar Cabral, dar matur în gestionarea situațiilor delicate, cine este?

Depinde. Să știi că avem foarte mare încredere unul în celălalt și în sfaturile pe care ni le dăm unul celuilalt în momente cheie. Și, în general, da, el este, pe lângă latura lui – asta pe care o știe toată lumea – comică, întotdeauna bine dispus și așa mai departe, e foarte cerebral și foarte matur dintotdeauna. Bine, l-am și cunoscut târziu, așa că de, îi dădusem avans timp.

Cum v-au schimbat copiii pe voi? Ai descoperit lucruri despre care nu știai că ești capabilă?

Învățăm de la ei, învățăm tot timpul de la ei. Recent scriam pe social media cum din parentingul ăsta modern pe care încercăm să-l facem cu ei, de fapt un mix așa între tradițional și mai modern, ne dăm seama că facem și greșeli, chiar atunci când ni le semnalează copiii. Fii-mea este corectitudinea în persoană și nu trece peste reguli. Nu minte niciodată.

Andreea Ibacka: “La momentul acesta nu mai iau în calcul încă un copil”

Te regăsești în atitudinea pe care o are Namiko?

Da, unu la unu! Fizic, copiii seamănă – fetița cu Cabral și Tiago cu mine, dar la comportament este fix invers total: Namiko cu mine și Tiago cu taică-su.

Apropo de copii, sunteți ok așa sau vă mai doriți, la un moment dat, și pe al treilea? Acum că s-a făcut mare și Tiago, dormi bine noaptea.

Păi da, exact, și să o iau de la capăt, nu? De multe ori cred că al 2-lea, al 3-lea,  al 4-lea copil se întâmplă că mai și uiți părțile mai grele și rămân cele frumoase. Mi se pare magic să ai o familie numeroasă, dar nu cred. La momentul acesta nu mai iau în calcul încă un copil. Suntem foarte bine și așa.

„Spunem uneori adevăruri cam nasoale”

Cu Namiko tot așa ai avut parte de nopți nedormite, cum s-a întâmplat la Tiago?

Da, dar la el a fost ceva și mai rău. Da, cumva primul copil e copilul demo, știi, care te convinge că hai, că nu e chiar așa de greu: hai să mai băgăm o fisă, să mai tragem un loz și cu el a fost ceva mai complicat. Sigur că a contat și faptul că aveam și alt copil mic în casă și atunci când terminam cu bebelușul, oricum te lua în primire al doilea copil, care nu are cum să înțeleagă oboseala, lipsa de timp și așa mai departe.

Mai ales că este o diferență mică de vârstă între ei.

Exact. E o diferență mică între ei, de 2 ani și 10 luni, ideală pentru ei ca frați, mai complicată pentru noi părinții, dar, uite, că am scăpat întregi la cap, sper!

Foto: Instagram